DAHLBERG & CO on vuonna 1935 perustettu teknisen kaupan yritys

DAHLBERG & CO toimittaa korkealuokkaisia tuotteita Suomen teollisuudelle. Tuotevalikoimamme käsittää pakkauskoneita ja niihin liittyviä annostelu- ja laadunvalvontaratkaisuja, prosessilaitteita ja pakkausmateriaaleja. Tarjoamme myös laadukkaita erikoismateriaaleja, teollisuuden ja kiskokaluston komponentteja sekä laboratoriojärjestelmiä. Oma huolto- ja varaosaosastomme huolehtii toimittamistamme koneista.

 

Mihin uskomme

Asiakkaamme parhaaksi vuodesta 1935

Nopea kehitys ja jatkuvasti muuttuvat olosuhteet asettavat suuria vaatimuksia ja muutospaineita – niin meille, asiakkaillemme ja päämiehillemmekin. Uskomme että kokemuksemme ja tuotevalikoimamme monimuotoisuuden turvin voimme auttaa asiakastamme näinä haastavina aikoina. Suhtaudumme työhömme äärimmäisellä huolellisuudella ja olemme keskittyneet toiminnassamme palvelujen jatkuvaan kehittämiseen.
DAHLBERG & CO:n juuret ovat vahvasti Euroopan markkinoilla tarjoten parhaat mahdolliset ratkaisut suomalaisille asiakkaillemme

Toimittuamme 70 vuotta Helsingin ydinkeskustassa muutimme syksyllä 2004 Kirkkonummelle, missä nykyinen konttorimme ja varastomme sijaitsee Kehä III:en ja hyvien raideliikenneyhteyksien lähellä. Rakentaessa toteutimme monia ekologisia ratkaisuja – puurunkoista rakennusta esim. lämmitetään ja jäähdytetään maalämpöpumpulla, mikä pienentää CO2-päästöjä jopa 80% verrattuna perinteisiin lämmitys- ja jäähdytystapoihin.

 

Tutustu pitkään historiaamme