Myynti
Daniel Fernandez
Tuotepäällikkö Tärinäneristys (jälleenmyyjät)
010 6860 302 daniel.fernandez@daco.fi
Inge Viitmaa
Tärinäneristys (marine), kondensaattorifolio
010 6860 303 inge.viitmaa@daco.fi
Elmeri Lehtimäki
Tärinäneristys
010 6860 310 elmeri.lehtimaki@daco.fi

Tärinäneristys

Trelleborg Anti-Vibration Solutions on erikoistunut voimansiirroissa, ajoneuvokoreissa, laivojen moottoreissa, koneissa ja monissa muissa kohteissa käytettäviin, värähtelyjä vaimentaviin kumista ja polymeereistä valmistettuihin joustoelementteihin. Vakiovalikoiman lisäksi räätälöidään usein asiakkaan tarpeisiin sopivia komponentteja.

Lataa luettelot varasto-osista alla olevasta linkistä. Voit myös haarukoida kohteeseen soveltuvan osan käyttämällä Trelleborg Mountfinder Pro appia, jonka löydät ilmaiseksi Applen ja Googlen sovelluskaupoista – kokeile ja ylläty.

Teknisissä kysymyksissä sinua auttaa Daniel Fernandez. Olemme menestyksekkäästi toteuttaneet monia vaativia projekteja – odotamme haastettanne!

Voitte myös olla yhteydessä tuttuun paikalliseen jälleenmyyjään. Trelleborg AVS-jälleenmyyjiä suomessa ovat mm. Etra, ToolsNomo Group/Tasanto ja Würth.

Trelleborg tuoteluettelo (Saksa ja Englanti) (PDF, 8,21 Mt) Eri kumilaatujen vertailutaulukko (PDF, 693,46 kt) Trelleborg AVS Industrial Brochure (PDF, 4,62 Mt) Hydromount esite (PDF, 1,98 Mt)

Kumiyhdisteet

Compounds AG:lla on yli 130 vuoden kokemus teknisten ja räätälöityjen kumiyhdisteiden johtavana valmistajana. Modernissa ja ekotehokkaassa tuotantolaitoksessa tuotetaan innovatiivisia ja korkealaatuisia kumiyhdisteitä ympäristöä säästäen. Mustille ja värillisille yhdisteille löytyvät omat tuotantoyksikkönsä.

Lue pidempi esittely aiheesta tai ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja.

Esittely_Compounds AG (PDF, 63,13 kt)
Kiinnostuitko tuotteistamme?

Soita meille

010 6860 300