Myynti
Pontus Dahlberg
Prosessi- ja pakkaustekniikka, huolto
010 6860 304 pontus.dahlberg@daco.fi
Elmeri Lehtimäki
Laaduntarkkailu
010 6860 310 elmeri.lehtimaki@daco.fi
Inge Viitmaa
Pakkausmateriaalit, blisterpakkaus
010 6860 303 inge.viitmaa@daco.fi

Laadunvarmistus

Wipotec-OCS GmbH on erikoistunut vaativiin punnitussovelluksiin, joiden tarve lisääntyy kun tuotantolinjojen nopeudet kasvavat. Lisäksi uusi EC-Essential tarjoaa samat edut kuten kalliimmatkin versiot, kun käyttökohde ei edellytä räätälöintiä tai validointia.

Eri variaatioita ovat mm. painepestävä tarkistusvaaka (IP69K), ainutlaatuinen aktiivinen tärinäsuodatus tai liitäntä vierasmerkkiseen vaakaverkkoon.

Uskallamme väittää, että voimme ratkaista kaikki fysiikan lakien sisäpuolelle mahtuvat punnitustarpeet.
Wipotec-konserni on maailman johtavia tarkkuusvaakasolujen valmistajia.

Wipotec-OCS valmistaa myös röntgen-laitteistoja elintarviketeollisuudelle. Ainoana valmistajana Wipotec-OCS käyttää röntgeneissään kameraa. Viisinkertaisen resoluution lisäksi pois jäävät kalliit diodien uusimiset.

Wipotec-OCS-Checkweighers_Food (PDF, 6,70 Mt) Wipotec-OCS_X-ray_Overview (PDF, 4,85 Mt)

Makeisten valmistuskoneet

Keittimestä valmiin tuotteen kiillotukseen, ja kaikkea siltä väliltä. Sokeri- ja sokerittomien makeisten valmistukseen teollisessa mittakaavassa löytyy valikoimastamme varmasti sopiva laitteisto.

Merkittävimmät toimituksemme tällä alalla ovat keittolaitteistot, giljotiinileikkurit, ekstruuderit ja kuorrutuskoneet.

Pakkausmateriaalit

Olemme erikoistuneet folioihin ja laminaatteihin jotka tarjoavat parhaat barriääriominaisuudet tuotteellesi. Alumiinilla tai ilman, sinä valitset.

Toimittajamme Wipf, Schulz Flexgroup ja monet muut materiaalitoimittajamme sijaitsevat Sveitsissä ja Saksassa. Kaikki omaavat tarvittavat sertifikaatit (mm. BRC) ja ylittävät myös puhtaasti EU:n uusimmat ympäristönormit.

Valmispussi on hyvä ratkaisu pienempien määrien kyseessä ollessa. Sveitsiläinen Wipf valmistaa 3- ja 4-sivusaumattuja pusseja ja ns. Doypack-mallisia seisovia pusseja.

Halutessa pussit voi myös varustaa zipperillä uudelleensuljentaa varten ja erityisesti kahviteollisuus arvostaa Wipfin itse kehittämää laadukasta WicoValve venttiiliä, joka mahdollistaa hiilidioksidin poistumisen hallitusti pussista.

Valikoimassamme on Wipf pussit Sveitsistä ja erinomaisen hinta-laatusuhteen tarjoava Cosmos Packaging Etelä-Koreasta.

Suklaan valmistuskoneet

Valssaus, konssaus, temperointi… suklaa on mielenkiintoinen aine, sillä sen käyttäytymistä ei pystytä sataprosenttisesti selittämään tieteellisin keinoin. Näin ollen suklaateollisuudessa luotetaan pitkälti kokemukseen, jota meillä on 1930-luvulta lähtien.

Suklaan valmistukseen voimme toimittaa koko tehtaan avaimet-käteen periatteella tai yksittäisinä laitteina. Kun seuraavan kerran maistat johtavan kotimaisen suklaavalmistajan tuotetta, maistat toimittamiemme koneiden tekemää nautinnollista jälkeä.

Muotit

Toimitamme suklaan valumuotteja ja mogulivalu-laatikoita automaattisiin valulinjoihin. Hollantilaisen bv Vormenfabriek:in  suunnitteluosasto auttaa asiakasta löytämään tuotteelleen oikean muodon, uusinta 3D-tekniikkaa hyväksi käyttäen.

Muotit voidaan polykarbonaatin sijasta valmistaa myös Lexanista, joka kestää iskuja ja kulutusta entistäkin paremmin ja lisäksi helpottaa valetun suklaan poistamista muotista. Muotteihin on myös mahdollista lisätä varjoaine joka mahdollistaa muovisirpaleiden tunnistamista röntgenillä.

Kutistepakkaus

Meurerin kehittämä kalvon esikiristysjärjestelmä vähentää PE-kalvon kulutusta n.oin 40% verrattuna perinteisin kutistepakkauskoneisiin.

Lisäksi kääre on esikiristyksen ansiosta jo riittävään napakka ennen kutistusta, jolloin uuni voi myös olla huomattavasti lyhempi – tai siitä voi luopua kokonaan. Tämä (osaltaan) säästää sähköä 30 – 50% ja mahdollistaa linjan käynnistämisen ilman erillisen uunin vaatimaa esilämmitysaikaa.

CMB Filmline (PDF, 600,91 kt) HEM High-speed wrapping machine (PDF, 724,74 kt)

Kartonointi

Suomen mehutehtaissa, keksitehtaissa, kahvipaahtimoissa ja sillitehtaissa, muutamia mainitaksemme, luotetaan kellon ympäri Meurerin ja Bradman Lake Groupin monipuoliseen kartonointikoneiden valikoimaan. Saksalaisen Meurerin valikoimassa ovat alusta-, wrap-around ja laatikkopakkauskoneet, kutistekalvokoneet, lavaajat ja kuljetinradat.  Bradman Lake:in erityisosaamista puolestaan on sideloader-tyyppiset ratkaisut, mukaan lukien holkittajat.

TP Tray and wrap around Packer (PDF, 454,36 kt) HTW High-speed tray and wrap-around packer (PDF, 470,72 kt) Bradman Lake (PDF, 1 013,07 kt)

Lavaus

Tarjoamme lavaajia kaikkiin tarpeisiin ja kaikissa nopeusluokissa, alkaen kompaktista (2*2m) ja joustavasta portaalilavaajasta aina nopeisiin kerroslavaajiin.

Saksassa valmistetut Meurer-lavaajat on myös mahdollista varustaa välipahvin asettajalla, automaattisella lavamakasiinilla ja -vaihdolla sekä paljon muuta. Portaalilavaajat hallitsevat, erikoistyökalulla varustettuna, myös kaoottista tuotevirtaa. Kosteisiin ympäritöihin sopii haponkestävästä teräksestä valmistettu malli, joka on saatavana kohtuulliseen lisähintaan.

Palletline (PDF, 1,00 Mt)

Blister

Etelä-Korealainen Hoong-a blisterpakkauskone on jo 900 tyytyväisen asiakkaan valinta ympäri maailman.

Nykyaikaiset servokäyttöiset koneet täyttävät kaikki lääketeollisuuden vaativat standardit ja niiden validointi ja huolto toimitetaan Ruotsista käsin. Materiaalipuolen vakaan kokemuksemme ansiosta voimme toimittaa täydellisen ratkaisun kaikkeen blisterpakkamiseen. Katso myös pakkausmateriaalit.

Käärintäkoneet

CM-Fima V-pack2 makeisten käärintäkone on markkinointiosaston paras ystävä.

V-pack2 tekee 6 – 7 erilaista pakkaustyyliä ja eri pakkaustyylien vaihto sujuu nopeasti. Riippumatta siitä, ajetaanko doubletwist-, kirjekuori- tai alumiiniin käärittyjä konvehteja, V-pack2 on markkinoiden nopein todellinen multistyle-kone.

Huolto

Uskomme vakaasti, että auttamalla asiakasta kaikissa tilanteissa – olivat ne sitten teknisiä tai laitteen käyttöön liittyviä – luomme vankan perustan pitkälle ja hyvälle kumppanuudelle.

Laitteitanne asentavat ja huoltavat tilanteesta riippuen joko omat tai päämiehemme asentajat. Asennamme, huollamme ja korjaamme itsenäisesti mm. kaikkia Meurer ja OCS Checkweighers -laitteita. Lisäksi suoritamme aseptisten nestepakkauslinjojen kokonaisvaltaista kunnossapitoa yli 15 vuoden kokemuksella.

Varaosat

Kauttamme voit tilata varaosia kaikkiin toimittamiimme koneisiin.

Tarvittaessa autamme sinua kaikissa varaosiin liittyvissä kysymyksissä numerossa 010 6860 303 ja 010 6860 300

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen varaosat@dahlberg.fi tai käyttää yhteydenottolomaketta

Kiinnostuitko tuotteistamme?

Soita meille

010 6860 300