Vetokaapit

Siirreltävillä vetokaapeilla voidaan taata optimaalinen työskentelyjoustavuus ja laboratoriota voidaan muunnella tilanteen ja tarpeiden mukaan. Waldnerin vetokaapit ovat käyttäjä- ja ympäristöturvallisia ja tuovat huomattavia säästöjä alhaisen energiankulutuksensa ansiosta.

Uudessa Scala-järjestelmässä on ennestään parannettu vetokaappien tekniikkaa. Secuflow-vetokaappi toimii 270m3/m ilmamäärällä tunnissa, joka vastaa 33% säästöä verrattuna vastaaviin laadukkaisiin vetokaappeihin. Energiasäästön lisäksi se säästää myös ympäristöä.

Suunnittelussa on panostettu vetokaapin käytön helppouteen ja mukavuuteen. Vetokaapin sivureunat ovat kapeat, jättäen paljon työskentelytilaa. Liukuikkuna on niin kevyt, että sen voi avata ja pysäyttää yhdellä sormella. Liukuikkuna toimii myös automaattisesti, nappia hipaisemalla. Tämän lisäksi Waldnerin patentoimaa ”yhden käden vapautusmekanismin” muotoilua ja toimintaa on parannettu.

Vetokaapit (PDF, 7,87 MB)

Laboratoriokalusteet

Scalassa on erityisesti panostettu ergonomiaan ja työpisteen toimivuuteen. Asennuskanavien uusi muotoilu tuo hanat ja käyttöhyödykkeet lähelle käyttäjää jättäen viiston etuosan mahdollisimman paljon pöytätilaa vapaaksi. Etulevyssä oleva kiskojärjestelmä mahdollistaa esimerkiksi tietokonenäytön asentamisen mihin kohtaan tahansa, ilman että pöytätila pienenee. Siirreltävät, seisomatyölle suunnitellut työpiste sekä roiskesuoja antavat lisää työtilaa.

Laboratoriokalusteet (PDF, 3,50 MB)
Kiinnostuitko tuotteistamme?

Soita meille

010 6860 300