Myynti
Pontus Dahlberg
Prosessi- ja pakkaustekniikka
010 6860 304 pontus.dahlberg@daco.fi
Elmeri Lehtimäki
Laadunvarmistus, varaosat, pakkaustekniikka
010 6860 310 elmeri.lehtimaki@daco.fi
Inge Viitmaa
Pakkausmateriaalit
010 6860 303 inge.viitmaa@daco.fi

Laadunvarmistus

Wipotec-OCS GmbH on erikoistunut vaativiin punnitussovelluksiin, joiden tarve lisääntyy kun tuotantolinjojen nopeudet kasvavat. Lisäksi uusi EC-Essential tarjoaa samat edut kuten kalliimmatkin versiot, kun käyttökohde ei edellytä räätälöintiä tai validointia. Eri variaatioita ovat mm. painepestävä tarkistusvaaka (IP69K), ainutlaatuinen aktiivinen tärinäsuodatus tai liitäntä vierasmerkkiseen vaakaverkkoon. Uskallamme väittää, että voimme ratkaista kaikki fysiikan lakien sisäpuolelle mahtuvat punnitustarpeet. Wipotec-konserni on maailman johtavia tarkkuusvaakasolujen valmistajia. Wipotec-OCS valmistaa myös röntgen-laitteistoja elintarviketeollisuudelle. Ainoana valmistajana Wipotec-OCS käyttää röntgeneissään kameraa. Viisinkertaisen resoluution lisäksi pois jäävät kalliit diodien uusimiset.

Wipotec-OCS-Checkweighers_Food (PDF, 6,70 Mt) Wipotec-OCS_X-ray_Overview (PDF, 4,85 Mt)

Pussipakkaus ja flowpack

Tarvitessasi horisontaalista pussipakkauskonetta, valinta on SN Maschinenbau GmbH. Vertikaalisessa pussipakkauksessa italialainen ICA on puolestaan vailla vertaansa. Horisontaalisessa flowpakkaamisessa Bradman Lake Groupin tuotemerkki Autowrappers on jo käsite ja oikea valinta kun haluaa syöttää ja kääriä esim. keksejä ja muita kovia leipomotuotteita. Mikä pakkaustarpeesi onkaan, meiltä löytyy siihen ratkaisu!

SN_Maschinenbau (PDF, 1,81 Mt) Bradman Lake (PDF, 1 013,07 kt)

Pakkausmateriaalit

Valmispussi on hyvä ratkaisu pienempien määrien ollessa kyseessä. Sveitsiläinen Wipf valmistaa 3- ja 4-sivusaumattuja pusseja ja ns. Doypack-mallisia seisovia pusseja, jotka voi halutessaan varustaa zipperillä uudelleensuljentaa varten. Erityisesti kahviteollisuus arvostaa Wipfin itse kehittämää laadukasta WicoValve-venttiiliä, joka mahdollistaa hiilidioksidin poistumisen hallitusti pussista. Valikoimassamme ovat myös erinomaisen hinta-laatusuhteen tarjoavan etelä-korealaisen Cosmos Packagingin tuotteet.
Saksalainen perheyritys Ballerstaedt & Co on puolestaan jo yli 40 v. ajan ollut markkinajohtaja saumattavissa suljentajärjestelmissä, johon kuuluvat saumauskoneet ja alumiiniset kannet. He toimittavat myös ainoana yrityksenä saumattavia alumiinikansia korkeatasoisella digipainatuksella. Etuna muihin painatusmenetelmiin ovat mm. edullinen hinta, pienet minimipainatusmäärät ja nopeat toimitukset.

Kutistepakkaus

Meurerin kehittämä kalvon esikiristysjärjestelmä vähentää PE-kalvon kulutusta n.oin 40% verrattuna perinteisin kutistepakkauskoneisiin.

Lisäksi kääre on esikiristyksen ansiosta jo riittävään napakka ennen kutistusta, jolloin uuni voi myös olla huomattavasti lyhyempi. Tämä (osaltaan) säästää sähköä 30 – 50% ja mahdollistaa linjan käynnistämisen ilman uunin esilämmitysaikaa.

CMB Filmline (PDF, 600,91 kt) HEM High-speed wrapping machine (PDF, 724,74 kt)

Kartonointi

Suomen mehutehtaissa, keksitehtaissa, kahvipaahtimoissa ja sillitehtaissa, muutamia mainitaksemme, luotetaan kellon ympäri Meurerin ja Bradman Lake Groupin monipuoliseen kartonointikoneiden valikoimaan. Saksalaisen Meurerin valikoimassa ovat alusta-, wrap-around ja laatikkopakkauskoneet, kutistekalvokoneet, lavaajat ja kuljetinradat. Brittiläisen Bradman Lake:in erityisosaaminen puolestaan on sideloader-tyyppiset koneet sekä holkittajat.

TP Tray and wrap around Packer (PDF, 454,36 kt) HTW High-speed tray and wrap-around packer (PDF, 470,72 kt) Bradman Lake (PDF, 1 013,07 kt)

Lavaus

Tarjoamme lavaajia kaikkiin tarpeisiin ja kaikissa nopeusluokissa, alkaen kompaktista (2*2m) ja joustavasta portaalilavaajasta aina nopeisiin kerroslavaajiin.

Saksassa valmistetut Meurer-lavaalajat on myös mahdollista varustaa välipahvin asettajalla, automaattisella lavamakasiinilla ja -vaihdolla sekä paljon muuta. Portaalilavaajat hallitsevat, erikoistyökalulla varustettuna, myös kaoottista tuotevirtaa. Kosteisiin ympäritöihin sopii haponkestävästä teräksestä valmistettu malli, joka on saatavana kohtuulliseen lisähintaan.

Palletline (PDF, 1,00 Mt)

Prosessointi- ja jäähdytysjärjestelmät

Valikoimamme käsittää sekoittimet, jäähdytystunnelit, leikkurit, ekstruuderit ja muut massojen ja niistä muodostettujen tuotteiden käsittelyssä tarvittavat laitteet.

Huolto

Uskomme vakaasti, että auttamalla asiakasta kaikissa tilanteissa – olivat ne sitten teknisiä tai laitteen käyttöön liittyviä – luomme vankan perustan pitkälle ja hyvälle kumppanuudelle.

Laitteitanne asentavat ja huoltavat tilanteesta riippuen joko omat tai päämiehemme asentajat. Asennamme, huollamme ja korjaamme itsenäisesti mm. kaikkia Meurer ja OCS Checkweighers -laitteita. Lisäksi suoritamme aseptisten nestepakkauslinjojen kokonaisvaltaista kunnossapitoa yli 15 vuoden kokemuksella.

Vuototestaus

Valikoimaamme kuuluvat myös laadukkaat LEAK TEST-vuototestauslaitteet.  Laitteen käyttämään teknologian ansioista pakkaukset voidaan vuototestata tuhoamatta pakkausta, kuitenkaan tarkkuudesta tinkimättä. Vakuumitesti huomaa pienimmätkin vuodot, joten testauksen avulla pakkauksen ja itse tuotteen tasainen laatu voidaan taata.

Neuhaus Neotec LeakTest I (PDF, 1,78 Mt)

Varaosat

Kauttamme voit tilata varaosia kaikkiin toimittamiimme koneisiin.

Tarvittaessa autamme sinua kaikissa varaosiin liittyvissä kysymyksissä numerossa 010 6860 303 ja 010 6860 300

Voit myös lähettää sähköpostia osoitteeseen varaosat@dahlberg.fi tai käyttää yhteydenottolomaketta

Kiinnostuitko tuotteistamme?

Soita meille

010 6860 300